Våra behandlingar

Estetiska Behandlingar för Skönhet och Välbefinnande | Lemoge of Sweden

Vårt Omfattande Utbud av Estetiska Behandlingar

Upptäck vårt omfattande utbud av estetiska behandlingar på Lemoge Skönhetsklinik som är skapade för att förbättra din skönhet och välbefinnande. Vår expertis sträcker sig över en rad olika behandlingar, inklusive Ansiktsbehandlingar, Mezotix, Hifu, Laser, PRF, Injektionsbehandling, Fetreducering och skräddarsydda Konsultationer. Oavsett om du är ute efter att föryngra din hud, minska rynkor, forma din kropp eller uppnå andra skönhetsmål, har vi de senaste teknikerna och kunnandet för att hjälpa dig att se och må ditt bästa. Utforska våra behandlingar och upptäck det optimala sättet att ta hand om ditt välmående och utseende.

Hos oss kan du förvänta dig högkvalitativa och effektiva behandlingar med den mest avancerade utrustningen. Din skönhet och välmående är vår högsta prioritet.
Kontakta oss nu för att boka din behandling och upplev skillnaden med Ultralifter HIFU!

Ansiktsbehandling Lemoge

Ansiktsbehandling

Vi erbjuder ett brett utbud av både behagliga och effektiva samt prisvärda ansiktsbehandlingar som passar alla åldrar

Mezotix Lemoge

Mezotix

Mezotix använder avancerad fraktionsteknik utan laser eller radiofrekvent strålning och effektivt behandlar ärr och minskar djupa rynkor.

Hifu Lemoge

Hifu

Ultralifter HIFU är ett icke-invasivt estetiskt system med högintensivt ultraljud som stimulerar djupa hudlager utan att skada huden.

Hifu Behandling Lemoge

Laser

Duetto MT EVO kombinerar alexandrit- och Nd:YAG-laser i en behandling med justerbar energi och pulslängd för ökad säkerhet och effektivitet.

PRF Behandling

PRF

PRF (Platelet Rich Fibrin) är en behandling som framställs på samma sätt som PRP genom centrifugering av patientens blod.

Injektionsbehandling

Injektionsbehandling

Fillers ersätter nu ansiktsimplantatkirurgi och ger ett förbättrat ansiktsutseende med färre ingrepp och mindre återhämtningstid.

Fetreducering Lemoge

Fettreducering

Vår icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystem för kroppsskulptering är banbrytande och effektiv.

Konsultation Lemoge

Konsultation

Vi erbjuder skräddarsydda konsultationer för att hjälpa dig uppnå dina skönhetsmål på bästa sätt.