Mezotix

Avancerad Hudvård med Fraktionsteknik

Mezotix använder sig av en avancerad fraktionsteknik där värme levereras direkt till målinriktat område i huden med hjälp av specielltip. Behandlingen öppnar kanaler rakt igenom hudens skyddande lager vilket möjliggör att ämne oavsett molekylvikt kan lätt penetrera och verka effektivt där det behövs. T.ex hyaluronsyra, som är ett naturigt medel för att fördröja och motverka tecken på åldrande hy, kan levereras till djupa lager i huden för maximal effekt. Fördel med denna teknik över andra metoder som mikro-needling och traditionell fraktionell teknik är det att det skapar djupa kanaler i huden utan koaguleringsrisk. Denna metod möjliggör att effektivt behandla olika hud besvär som akneärr och reducering av djupa rynkor vilket inte är möjligt med andra behandlingsalternativ. Eftersom tekniken är fri från laser och radiofrekvent strålning so medför tekniken inte någon risk för strålning skada, blödning eller ögonskada. Dessutom ger behandlingen mycket mindre smärta än andra alternativ på marknaden. Utöver detta har behandling en betydligt förkortad återhämtningstid.

Mezotix/ Ansikte

60 minuter | 2500:-

Vår Mezotix-ansiktsbehandling är en skräddarsydd lösning för dig som önskar förbättra hudens kvalitet. I en avkopplande session på 45 minuter, för 2 500 kr, använder vi avancerad teknik för att reducera rynkor och ge din hud en ny lyster.

Ärr eller Hudbristningar

30 minuter | fr. 900:-

Har du ärr eller hudbristningar som du vill behandla? Vår Mezotix-behandling tar endast 30 minuter och erbjuder effektiva resultat. Priser börjar från 900 kr, och vi skräddarsyr behandlingen för dina specifika behov.

Mezotix/ Runt Munnen

30 minuter | 5000:-

För de som önskar målinriktad behandling runt munnen erbjuder vi vår Mezotix-specialbehandling. På 30 minuter för 8 000 kr använder vi avancerad teknik för att ge dig ett ungdomligare utseende och minska fina linjer runt denna känsliga region.

Mezotix/ Pigmentfläckar,solskador,melasma

45 minuter | 2500:-

Upptäck fördelarna med Mezotix och investera i din hudvård.
Kontakta oss idag och boka din behandling. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål.