EXILIS ULTRA 360

Exilis Ultra 360™ är det ledande systemet för icke-invasiv hudföryngring och fettförbränning på marknaden.

Denna avancerade teknik kombinerar radiofrekvens och ultraljud för att skonsamt värma den underliggande vävnaden, vilket ökar kollagenproduktionen och minskar fettansamlingar under huden.

Det betyder att du kan uppnå både fettreducering och huduppstramning på samma gång – en imponerande kombination!

Vi rekommenderar alltid en kostnadsfri konsultation innan du påbörjar din behandling.

Fettreducering – Exilis Ultra 360™ formar kroppen och ger samtidigt fastare hud!

Så fungerar det

Exilis är en effektiv och säker teknik som använder sig av EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera ultraljud och radiofrekvens. Denna teknik gör det möjligt att rikta behandlingen till specifika områden och justera energinivån på ett säkert sätt. Ultraljudet ger maximal flexibilitet och kan användas för att behandla nästan alla områden på kroppen.

INNAN Ojämn hudyta orsakas av förlust av kollagen vid naturligt åldrande.

UNDER Värmeenergi stör gamla kollagenfibrer och initierar nybildningen av kollagen.

EFTER EXILIS ULTRA 360™ behandlingen leder till synlig förbättring av huden.

Exilis Ultra kombinerar kylning för komfort med fokuserad värme för att nå djupt in i huden. Genom att höja temperaturen i huden bryts de omgivande fettcellerna ned och elimineras över tid genom lymfsystemet. Värmen ökar också produktionen av kollagen, vilket stramar upp huden, minskar rynkor och återställer hudens volym.

EXILIS ULTRA BEHANDLAR

Om du känner dig osäker eller har frågor om din behandling, kan du hitta mer information i vårt avsnitt med vanliga frågor och svar. Om du önskar personlig rådgivning, är vi alltid tillgängliga för dig. Du kan kontakta oss på Herkulesgatan 26 i Stockholm eller på Skolgatan 49, 753 32, Uppsala.