Ultralifter HIFU

Höginriktad Intensiv Ultraljudsbehandling!

Ultralifter HIFU är ett banbrytande icke-invasivt estetiskt behandlingssystem som använder högintensivt fokuserat ultraljud för att stimulera de djupa skikten i huden utan att skada hudytan. Vår teknik är liktydig med ett kirurgiskt ingrepp, men utan behovet av en kniv och de risker som följer.

HIFU – High-intensity focused ultrasound (Högintensivt fokuserat ultraljud) är nyckeln till vår effektiva behandling. Ultralifter HIFU genererar optimal uppvärmning av vävnaden i fokuserade koaguleringspunkter på specifika djup i huden. Dessa punkter utlöser kroppens naturliga läkningsprocess, där nytt kollagen bildas för att strama upp och lyfta slapp hud.

Behandlingen kan utföras i en kur med 3-4 veckors mellanrum. Resultatet syns efter 1-2 veckor. Behandlingen  är säker och smärtfri. De små micrpokanalrena återslutsinom en timme och infektioner är därmed ovanligt. Rent guld har också hög biokompalitet med huden och minskar irritation och allergisk reaktion.

Kontakta oss nu för att boka din behandling och upplev skillnaden med Ultralifter HIFU!

Så hur går en HIFU-behandling till?

  1. Vi inleder alltid med en konsultation för att säkerställa att behandlingen är lämplig och säker för kunden, och att inga underliggande sjukdomar eller tillstånd hindrar oss från att behandla.

  2. Hudområdet rengörs noggrant och behandlingsområdet markeras.

  3. Vi applicerar en ultraljudsgel för att dirigera det högintensiva ultraljudet till rätt djup i huden.

Ultralifter HIFU är den moderna, skonsamma och effektiva vägen till förbättrad hud och form.

Ultralifter HIFU behandlar:

Dessutom kan vi effektivt behandla envisa fettdepåer och celluliter, vilket gör Ultralifter HIFU till ett allomfattande skönhetsverktyg.

Det bästa av allt är att det inte finns någon återhämtningstid. Eftersom hudytan inte påverkas, kan våra kunder återgå till sina dagliga rutiner omedelbart efter behandlingen, utan behov av konvalescens.