Permanent Hårborttagning med Clarity II

Clarity II utmärker sig med den allra senaste tekniken för permanent hårborttagning.

Den erbjuder två laservåglängder, 755 nm (Alexandritlaser) och 1064 nm (Nd:YAG laser), vilket gör det möjligt att behandla med enkel våglängd eller en kombination av båda. Denna teknik representerar den nya guldstandarden för hårborttagning samt behandlingar för kärl och hudföryngring. Genom att kombinera dessa två lasrar i Clarity II kan vi säkert behandla alla hudtyper.

Efter behandling absorberar pigmentet i hårstrået laserenergin och värmen förstör proteinet runt hårsäcken, vilket förhindrar att nytt hår växer ut. Endast hår i den aktiva tillväxtfasen (anagen fas) har kontakt med hårsäcken och kan permanent förstöras. Det är viktigt att komma ihåg att nytt hår kan aktiveras av hormonella förändringar, som till exempel klimakteriet. Denna tillväxt skulle innebära nya hårstrån.

Före | Efter

Antal behandlingar som krävs:

Eftersom inte allt hår i det behandlade området befinner sig i aktiv tillväxtfas, brukar det krävas 4-8 behandlingar. Normalt utförs behandlingarna med 6-8 veckors mellanrum för att låta vilande hårstrån som inte påverkades av tidigare behandlingar hinna växa ut. Antalet behandlingar är individuellt och varierar beroende på behandlingsområde och den enskilda personens hårväxt.

Permanent Hårborttagning med Clarity II - Den Senaste Tekniken

Hårets olika växtfaser:

Om du känner dig osäker eller har frågor om din behandling, kan du hitta mer information i vårt avsnitt med vanliga frågor och svar. Om du önskar personlig rådgivning, är vi alltid tillgängliga för dig. Du kan kontakta oss på Herkulesgatan 26 i Stockholm eller på Skolgatan 49, 753 32, Uppsala.