Mezotix

Hudföryngring med Hög Värme

Mezotix är en innovativ behandling som använder hög värme för att påskynda hudens föryngringsprocess. Med denna avancerade apparat kan vi nu effektivt behandla områden som tidigare var svåra att nå, inklusive ögonlock, området under ögonen, rökrynkor och hals. Vi använder en specialdesignad ”Tip” som skapar ett mikronätverk i titan, värms upp till 400 grader. Trots den höga temperaturen är behandlingen snabb och i stort sett smärtfri. Den höga värmen skapar en kontrollerad skada i vävnaden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin i huden. Samtidigt öppnar den djupa kanaler i huden, vilket möjliggör införandet av noggrant utvalda serum för att behandla specifika hudproblem.

Acne treatment

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring av huden med produkter från Filorga. Därefter appliceras Medi Derma peel för att exfoliera det översta hudlagret. Mezotix-behandlingen anpassas med avseende på värme och pulslängd beroende på det specifika hudområdet som behandlas. Behandlingen avslutas med applicering av ett serum från Medi Derma i de kanaler som skapats under behandlingen. Serumet väljs noggrant ut beroende på hudproblem och behov, och oftast kan två serum användas för bästa resultat. Efter behandlingen får du njuta av en kylande ansiktsmask och till sist appliceras en eftervårdskräm.

Direkt efter behandlingen kan huden vara något röd. Eventuella reaktioner som kan uppstå under upp till en vecka efter behandlingen inkluderar torrhet, flagning, rodnad och mild svullnad. Vi rekommenderar att undvika direkt solande i minst en månad efter behandlingen.

För att uppnå optimala resultat föreslår vi vanligtvis en behandlingskur om tre sessioner med en månads mellanrum. Efter ett år kan du överväga att upprepa kuren för att bevara och förbättra resultaten. Efter behandlingen får du med dig ett eftervårdskit med krämer från Medi Derma och utförliga instruktioner för eftervård. Välkommen till Mezotix och upplev en förnyad och ungdomlig hud!

Mezotix är utformad för att behandla följande:

Om du känner dig osäker eller har frågor om din behandling, kan du hitta mer information i vårt avsnitt med vanliga frågor och svar. Om du önskar personlig rådgivning, är vi alltid tillgängliga för dig. Du kan kontakta oss på Herkulesgatan 26 i Stockholm eller på Skolgatan 49, 753 32, Uppsala.