HIFU

Högintensivt Ultraljud för Skönhet och Ansiktslyft

Välkommen till Lemoge, din väg till en förnyad och ungdomlig hud utan kirurgiska ingrepp. HIFU står för Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud, och det är ett avancerat och icke-invasivt estetiskt system som använder högintensivt ultraljud för att stimulera djupa hudlager, samtidigt som det skonar huden från skador.

Hifu / dubbelhaka

30 minuter | 2000:-

Önskar du en effektiv lösning för att minska dubbelhakan? Vår HIFU-behandling riktar sig specifikt mot detta område och tar endast 30 minuter. Resultaten är imponerande, och priset är överkomligt med 2 000 kr.

Hifu / Ansikte

30 min | fr.3000:-

För ett riktigt ansiktslyft utan behov av kirurgi är HIFU det ultimata valet. Denna 30-minuters behandling är skräddarsydd för ditt ansikte och ger imponerande resultat. Priset börjar från 3 000 kr.

Hifu / Kinder

30 minuter | 1000:-

Våra HIFU-behandlingar omfattar även kinderna, och resultatet är en fastare och mer ungdomlig hud. En snabb 30-minuters behandling för endast 1 000 kr.

Hifu / Panna

15 minuter | 1000:-

För att ge din panna en föryngringsboost är HIFU en utmärkt lösning. En snabb 15-minuters session för 1 000 kr ger din panna ny energi.

Hifu / Hals

30 minuter | 1500:-

Halsområdet får också fördelar av HIFU-behandlingen. På 30 minuter för priser som börjar från 1 500 kr, kan du få en smidigare och mer ungdomlig hals.

För mer information om våra HIFU-behandlingar och för att boka din session
Boka din behandling idag och ta ett steg närmare strålande och hälsosam hud!