Ansiktsbehandling

Exklusiva Ansiktsbehandlingar

för Hudens Hälsa och Skönhet

Vår klinik erbjuder en imponerande serie av lyxiga ansiktsbehandlingar som tar hand om din hud på djupet. Vår signatur ”Lyx Ansiktsbehandling” kombinerar en djup rengöring och enzymterapi för att avlägsna gamla hudceller och orenheter, vilket ger din hud en omedelbar lyster. För dem som letar efter effektiva lösningar, erbjuder vi även Carboxy Therapy som bekämpar hudbristningar, celluliter och ärr med bevisade resultat, samt kemisk peeling som förbättrar hudens utseende genom att avlägsna döda hudceller. Våra behandlingar är skräddarsydda för att uppfylla dina skönhetsbehov, och med konkurrenskraftiga priser kan du njuta av det bästa inom ansiktsvård. Utforska våra behandlingsalternativ och upplev föryngringen av din hud hos oss. Boka din ansiktsbehandling idag!

Lyx Ansiktsbehandling

60 minuter | 1500:-

Vår ”Lyx Ansiktsbehandling” är en skräddarsydd hudvårdsupplevelse som ger din hud nytt liv. Behandlingen inkluderar djup rengöring och enzymterapi som effektivt avlägsnar gamla hudceller och orenheter från hudytan och porerna. Resultatet? En underbar lyster och förbättring av din hud redan efter första behandlingen.

Carboxy Therapy

60 minuter | 1500:-

Carboxy Therapy är vår hemlighet för att bekämpa hudbristningar, celluliter och ärr med imponerande resultat. Studier har bevisat att Carboxy Therapy ökar hudens elasticitet, förbättrar blodcirkulationen, stimulerar kollagenreparation, minskar fina linjer och rynkor samt ökar fettförbränningen.

Kemiskpeeling

30 minuter | 1000:-

Vår kemiska peeling är en beprövad kosmetisk procedur som förbättrar hudens utseende genom att avlägsna det yttersta lagret av döda hudceller. Genom applicering av en speciell kemisk lösning på huden, avlägsnas det översta hudlagret, och den nya huden som framträder är vanligtvis jämnare, fräschare och har färre ojämnheter.

Light Ansiktsbehandling inklusive ansiktsmask

45 minuter | 1500:-

Vår ”Light Ansiktsbehandling” är den perfekta behandlingen för dig som söker en snabb uppfräschning. Behandlingen inkluderar en ansiktsmask som ger en extra boost till din hud.

Ansiktsbehandling/ Microtoxin

45 minuter | 3000:-

Våra ”Microtoxin” eller ”Microbotox” behandlingar ger din hud en fantastisk lyster. Genom att fylla en behållare med vitaminer, fuktgivande fillers, antioxidanter, mineraler och en låg dos botox, får ditt ansikte en föryngrande behandling.

Hos oss kan du njuta av de bästa ansiktsbehandlingarna i en avslappnande miljö.
Boka din behandling idag och ta ett steg närmare strålande och hälsosam hud!